Solidus dames bandschoen met uitneembaar voetbed 29503 K-wijdte
search
Solidus

Solidus dames bandschoen met uitneembaar voetbed 29503 K-wijdte

€ 160,00
Kies uw maat Maat uitverkocht?
Kleur: Zwart
Wat is mijn maat? Bekijk hier de maattabel
Reserveer en pas in een van onze winkels. Referentie: 58326 Of reserveer en pas in een van onze winkels Referentie: 58326
Of bestel direct online

Omschrijving

Ervaar ultiem comfort en flexibiliteit met de Solidus bandschoen voor dames, model Kate 29503, in tijdloos zwart. Deze schoen belichaamt de kernwaarden van Solidus: compromisloos comfort, kwaliteit en stijl. Met zijn wijdte K biedt deze bandschoen een ruime pasvorm die perfect is voor dames met gevoelige voeten of hallux valgus.

Vervaardigd van een combinatie van flex materiaal, glad leer en glansleer, biedt deze schoen een optimale balans tussen duurzaamheid en flexibiliteit. De lichtgewicht luftpolster zool zorgt voor uitstekende demping en ondersteuning, terwijl het uitneembare voetbed en het ondersteunende ontwerp zorgen voor ongeëvenaard comfort.

De Solidus Kate zwart 29503 is niet alleen functioneel, maar ook buitengewoon comfortabel. Het stretchleer en de bandsluiting maken deze schoen gemakkelijk aan en uit te trekken, terwijl het ontwerp ideaal is voor dames die op zoek zijn naar een gemakkelijke en ondersteunende schoen.

Of je nu een dagje uit gaat winkelen of een lange wandeling maakt, deze bandschoen biedt de perfecte combinatie van comfort en flexibiliteit voor elke gelegenheid. Met Solidus ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit, waardoor deze schoen een onmisbare aanwinst wordt voor je schoenencollectie.

Specificaties
Bovenmateriaal
Combinatie leer
Flex materiaal
Kleur
00467 schwarz (zwart)
Voering
Extra zachte voering
Zool
stabiele luftpolster zool
Eigenschappen
Extra teenruimte
Flex schoen, geschikt voor gevoelige voeten en Hallux Valgus
Lichtgewicht schoen
Met uitneembaar voetbed, geschikt voor steunzolen
Voorgevormd voetbed met extra steunpunten
Zachte en soepele materialen
Breedte
Extra breed
Sluiting
Klittenband sluiting
Wijdte
K