Instapschoenen

Heren instapschoenen dragen comfortabel en u trekt ze eenvoudig aan en uit. In de collectie van krisman-westeneng-schoenen.nl vindt u mocassins en loafers die elegant staan bij een geklede outfit. Hier kunt u ook heren instapschoenen kopen die sportief ogen en geschikt zijn voor werk en wandelen.

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 25 producten.

Geklede heren instapschoenen: mocassins en loafers

U kunt bij Krisman & Westeneng schoenen prachtige heren instapschoenen kopen in klassiek loafer model. Van Bommel heeft een variant hiervan ontworpen met drie overlappende leerstroken in plaats van de penny strap en elementen van de mocassin. Binnenzool, schacht en loopzool van deze heren instapschoenen worden doorgenaaid tot één geheel en aan de binnenkant vastgemaakt. Dit zorgt voor extra soepelheid en een gestroomlijnd uiterlijk.
Daarnaast kunt u van dit merk elegante heren instapschoenen kopen met gespen op de wreef, prachtig onder een strak gesneden maatpak. Sierlijke stiknaden en donkerblauw suède of cognac degradé leer maken ze nog chiquer.

Sportieve heren instapschoenen met comfortabele loopzolen

Bij krisman-westeneng-schoenen.nl kunt u alle heren instapschoenen kopen in lengte- en breedtematen, zodat ze overal goed aansluiten en steun geven. Bij de collectie heren instapschoenen van Mephisto is extra aandacht besteed aan comfortabele zolen met soft-air technologie. Deze zorgt ervoor dat de zolen schokabsorberend zijn, gewrichten en wervels beschermen en een hygiënisch voetklimaat bieden. De zolen zien er sportief uit, zoals bij sneakers. Daarnaast kunt u van Mephisto ook heren instapschoenen kopen met een gewone lage hak, die net wat gekleder zijn. Heren instapschoenen van Mephisto hebben allemaal een verwisselbare binnenzool. De uppers van de meeste sportieve heren instapschoenen zijn aan de zijkanten voorzien van elastiek voor eenvoudig aan- en uittrekken.

Krisman-westeneng-schoenen.nl let er speciaal op dat de merken van de heren instapschoenen breedtematen aanbieden. Daarnaast moeten deze heren instapschoenen van natuurlijke en duurzame materialen, zoals leer en rubber, gemaakt zijn en milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Door bij krisman-westeneng-schoenen.nl heren instapschoenen te kopen steunt u hun aandacht voor het milieu. Bezorgingen vinden plaats via fietskoeriers in de stad of auto's op groengas buiten de stad.
Heren instapschoenen kopen bij krisman-westeneng-schoenen.nl garandeert u perfect zittende en soepel lopende kwaliteitsmodellen in lengte- en breedtematen die lang meegaan en milieutechnisch verantwoord zijn.