Hoge schoenen

Zoekt u hoge heren schoenen? Deze bestelt u eenvoudig in onze webshop. Liever advies op maat? Kom gerust langs bij Krisman  schoenmode in Zwolle of Westeneng Schoenen in Kootwijkerbroek. U bent van harte welkom. Wij nemen de tijd en geven u graag een deskundig advies.

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 68 producten.

Heren hoge schoenen voor stijl en comfort

Veel grip op een natte en rulle ondergrond en een gevoel van zekerheid en veiligheid als je een heuvel of berg op loopt, dat mag je verwachten van goede heren hoge schoenen.  Maar u kunt ook stijlvol voor de dag komen met een paar hoge schoenen van o.a. Van Bommel. Als heren hoge schoenen kopen, willen ze echter ook dat hun schoenen een zekere stijlvolle of stoere uitstraling hebben. Met een assortiment van meer dan 12.000 schoenen vind je bij Krisman & Westeneng schoenen beslist het model hoge heren schoenen dat het beste bij je past. Wil je heren hoge schoenen kopen, dan kunt u het paar eenvoudig online bestellen en profiteren van het feit dat Krisman & Westeneng schoenen geen bezorgkosten in rekening brengt. Wilt u echter hoge schoenen komen passen in één van onze winkels, dan neemt een van onze verkoopadviseurs ruim de tijd voor u.

Heren hoge schoenen zijn gemakkelijk te combineren

Heren die hoge schoenen kopen, zoeken over het algemeen modellen die ze bij verschillende gelegenheden en veel diverse outfits kunnen dragen. Wilt u heren hoge schoenen kopen die zowel bij jeans als onder een kostuum passen? U vindt in ons assortiment veel modellen van o.a. de merken Van Bommel, Berkelmans van glanzend leer, in klassieke kleuren en met een moderne of traditionele vormgeving. Als u speciaal zoekt naar heren hoge schoenen voor de vrije tijd, dan kunt u kiezen uit modellen van b.v. Mephisto, Xsensible of Gijs. Heren die hoge schoenen kopen voor sportieve activiteiten of vrije tijd, hebben de keuze uit veel modellen heren hoge schoenen met ademende stoffen en veerkrachtige rubberen zolen. Draag ze onder jeans of een katoenen broek en vertrouw op hun loopcomfort en veilige ondersteuning van uw enkels.