Sandalen

Heren sandalen zijn voor de man de eenvoudigste vorm van voetbedekking, bestaande uit een zool die aan de voet wordt vastgehouden door middel van een configuratie van riemen.  Loopt u al heel lang met het voornemen om heren sandalen te kopen, wacht dan niet langer en neem een kijkje bij Krisman Westeneng Schoenen. Wij hebben een ruime keus aan stijlvolle heren sandalen van topmerken zoals Teva, Mephisto, Solidus en Rohde.

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 17 producten.

Diverse soorten heren sandalen 

Sandalen zijn de oudste en meest voorkomende voetafdekking wereldwijd. Vandaag de dag zijn sandalen niet alleen ter bescherming, maar moet de sandaal ook veel comfort hebben. Heren sandalen kopen kan echter een uitdaging zijn als u niet precies weet waar u naar zoekt. Gelukkig hebben we bij Krisman Westeneng Schoenen vriendelijk en deskundig personeel, dat u graag adviseert wanneer u mocht besluiten om heren sandalen te kopen.

Passende heren sandalen kopen

Heren sandalen werden vroeger gemaakt van alle mogelijke materialen: hout, leer, textiel, stro, metaal en zelfs steen. De meeste heren sandalen worden thans vervaardigd van echt leer, synthetische of gerecyclede materialen, zoals banden. Uit welk materiaal ze ook zijn gemaakt, één ding is zeker: ze lopen heerlijk en bieden veel comfort! Uit ons uitgebreid assortiment aan heren sandalen van o.a Rohde, Teva, Mephisto, Solidus in diverse modellen, kleuren en stijlen vindt u ongetwijfeld een passend exemplaar!