Slippers

Heren (teen)slippers bieden veel comfort tijdens het lopen. Neemt u gerust een kijkje in het aanbod heren (teen)slippers van Krisman & Westeneng. Kenmerkend voor deze collectie is dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Krisman & Westeneng stelt. 

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 18 producten.

Comfortabele muilen

Bij het lopen is van groot belang dat u dit op een comfortabele manier doet. Dit is zo belangrijk aangezien dit voorkomt dat u last krijgt van pijnen over het lichaam. De heren slippers en heren teenslippers hebben een mooie afwerking. Kenmerkend voor Krisman & Westeneng is dat zij grote aandacht besteden aan de kleinste details in de schoenen. 

Heren muilen en heren teenslippers combineren met kleding

Heel vaak wordt er verlangd naar slippers of teenslippers die kunnen worden gecombineerd met verschillende kledingstijlen. Hierbij speelt ook comfort en uiterlijk van groot belang. Hiervan zijn Krisman & Westeneng zich bewust. Ook voor gebruik in de vrije tijd, waarbij een bepaalde look geen rol speelt, zijn de schoenen uit deze collectie ideaal. Doordat er aandacht is besteed aan de kleinste details in de ontwerpen van de heren slippers en heren teenslippers, zien ze er verzorgd uit en passen ze goed bij zowel jong als oud.

Originele heren slippers en heren teenslippers van Krisman & Westeneng

In deze collectie kunt u kiezen uit verschillende soorten heren slippers en heren teenslippers behorende bij Krisman & Westeneng. Maak uw keuze uit de diverse soorten en maten en natuurlijk ook kleuren zodat u deze beter bij uw gewenste kledingstijlen kunt passen. Bekijk de collectie en maak uw keuze zodat u snel kunt genieten van stijl en comfort.