Xsensible heren

Xsensible heren schoenen online bestellen

Bekijk ook onze andere herenschoenen in alle merken.

Bestel uw Xsensible heren schoenen online. Xsensible zorgt voor een gezonde lichaamshouding en prettige loopervaring. Voor een goede service en snelle levering bent u bij ons op het juiste adres. 

filter Filter en sorteer

Er zijn 3 producten.

Xsensible heren

Ook zo benieuwd naar de unieke loopervaring van het merk Xsensible? Lees hier over de Xsensible Stretchwalker en bestel uw schoenen online in onze webshop.

Xsensible heren stretchwalker

De Xsensible Stretchwalker onderscheidt zich van andere schoenen door de unieke zool. Midden in de zool is een balanspunt hetgeen een gezonde lichaamshouding stimuleert. De balans en evenwichtige loopbeweging vermindert vermoeidheidsklachten en zorgt voor een unieke loopervaring. In het bijzonder wanneer u voetklachten hebt of een slechte lichaamshouding, maar ook wanneer u last heeft van reuma of diabetes, is de Xsensible schoen geschikt voor u.

Xsensible breedtematen: voor normale en brede voeten

Heeft u een brede of extra brede voet? De Xsensible heren schoenen zijn er niet alleen in normale breedte, maar ook in bredere maten beschikbaar, wijdte H Bekijk onze collectie Xsensible heren breed. In de Xsensible schoenen heeft uw voet voldoende ruimte om af te wikkelen, terwijl de hiel goed op de plaats wordt gehouden. Heeft u steunzolen? De Xsensible herenschoenen worden gemaakt met een verwisselbaar voetbed.

Xsensible heren sandalen, veterschoenen en hoge schoenen

De Xsensible heren stretchwalkers zijn niet alleen verkrijgbaar als dichte schoen, maar ook als zomerse sandaal of hoge boot. Bekijk onze volledige collectie in de webshop.

Bestel nu online of pas in de winkel

U kunt de Xsensible herenschoenen bestellen in onze webshop. De schoenen worden gratis verzonden bij besteding van minimaal 90 euro. Ook het retourneren is gratis binnen Nederland. Wilt u deskundig advies van ons personeel? Kom dan naar één van onze schoenenwinkels, Krisman schoenmode in Zwolle of Westeneng schoenen in Kootwijkerbroek.