Lijst van producten op merk Verhulst

filter Filter en sorteer
Filteren op
Categorieën
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Bij Verhulst schoenen zijn ze van mening dat schoenen net zo lekker moeten zitten, als dat ze mooi zijn. Dit resulteert in continue zoektocht naar de soepelste leersoorten en de nieuwste technische innovaties in schoentechniek. Door bijvoorbeeld gepatenteerde schoenzolen en verstevigde contreforts loopt u lekker lang lekker op Verhulst schoenen.

Lees meer

Er zijn 35 producten.

Verhulst schoenen bewijst dat comfortschoenen niet a-modieus hoeven te zijn. Die tijd ligt ver achter ons. De eigenwijsheid van deze schoenenmaker levert al decennialang prachtcollecties op. Ze geloven bij Verhulst schoenen in maatwerk en daarom kiezen ze bij elke pasvorm een eigen techniek, om de beste combinatie te maken. Krisman Westeneng is altijd op zoek naar dit soort bijzondere fabrikanten en staan vierkant achter deze wereldse visie.

De aaibare schoenen van Verhulst schoenen

De ontwerpers bij Verhulst zijn altijd op zoek naar de fijnste en soepelste ledersoorten. Het leer moet lang meegaan, goed vormbaar zijn en bovenal aaibaar. Deze hoogwaardige kwaliteit leer is namelijk de belangrijkste voorwaarde voor optimaal draagcomfort. Naast de leersoort die zorgt voor het draagcomfort, maakt Verhulst schoenen gebruik van speciale, gepatenteerde binnenzolen. Deze zolen zijn lekker flexibel. De steun van de schoen komt onder andere van de dubbel verstevigde contrefort, de hiel, en de verlengde stalen cambreurs, die onder de voetboog zitten. Zacht en sterk dus, dat zijn de schoenen van Verhulst.

Trendy collecties van Verhulst schoenen

Verhulst schoenen maakt uitsluitend damesschoenen. Onze ervaring is dat dames toch iets kieskeuriger zijn als het gaat om mode. Met Verhulst bent u altijd verzekerd van een comfortabel paar stappers, die ook nog eens passen bij jonge en eigentijdse mode. Stevige leren veterboots, charmante enkellaarsjes wisselt u af met fijne pumps. De makers van Verhulst vinden namelijk dat een schoen minstens zo mooi moet zijn als dat hij comfortbel is. Een stevige uitdaging die ze graag aan gaan. Krisman Westeneng vindt dat Verhulst schoenen met vlag en wimpel slaagt voor deze uitdaging.

Met veel zorg en toewijding verzorgt Verhulst schoenen uw comfortschoenen. Wij werken met dezelfde aandacht en liefde voor het vak. Zien we u terug in één van onze winkels? Weet in ieder geval ook dat wij uw bestelling gratis verzenden en dat u gratis kunt retourneren als de maat niet juist is.