Lijst van producten op merk Footnotes

filter Filter en sorteer
Filteren op
Categorieën
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Met Footnotes schoenen kiest u voor duurzame kwaliteit. De modellen worden allemaal vervaardigd van hoogwaardig leer, waardoor ze lang meegaan en de pasvorm zeer goed te noemen is. Bovendien zijn er voor allerlei soorten voeten passende schoenen te vinden, waardoor iedereen met dit merk kan slagen.

Lees meer

Er zijn 5 producten.

Footnotes schoenen

Footnotes schoenen zijn er voor alle leeftijden. Bij dit merk wil men dat schoeisel perfect zit. Dat wordt gerealiseerd door door ze ook in tussenmaten aan te bieden. Ook aan het verschil in breedte van voeten is gedacht. Footnotes schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Dankzij deze ruime en bijna unieke keuze is er ook voor uw voet altijd een Footnotes te vinden met de perfecte pasvorm. Krisman & Westeneng biedt u bovendien een uitstekende service, waardoor wij u altijd kunnen adviseren.

Footnotes schoenen: comfortabel en gemaakt van kwaliteitsleer

Footnotes Schoenen zijn mooi en elegant, maar vooral ook bedoeld om comfortabel te zijn in het dragen. Daarom worden ze gemaakt van kwaliteitsleer en is het voetbed altijd extra zacht en antibacterieel. De leesten van de schoenen, essentieel voor de ondersteuning, worden ontworpen, geproduceerd en gecontroleerd in Nederland. Het ontwerpen van de hele collectie gebeurt in Waalwijk. Footnotes schoenen worden gemaakt van luxe materialen van hoge kwaliteit. Dat geldt bijvoorbeeld voor soepel kalfsleer en gewaxte leersoorten, maar ook de voetbedden van uw Footnotes schoenen zijn speciaal ontworpen. Hierdoor hebben de designs ook na een periode waarin u ze heel vaak draagt nog dezelfde vorm behouden en zijn ze nog even soepel. Bij deze schoenen is er bij het design ook altijd aandacht voor vernieuwing, loopcomfort en klantenwensen. De schoenen van Footnotes combineren uitstraling met comfort en zetten trends als het op mode aankomt.

Footnotes schoenen voor elk jaargetijde

Footnotes Schoenen heeft allerlei modellen in de collectie; van instappers en sneakers tot stoere laarzen. Het gehele jaar door kunt u dus genieten van het comfort van deze bijzondere schoenen. Bovendien zijn er in het aanbod modellen opgenomen voor allerlei gelegenheden. Denk daarbij aan nette hakschoenen voor een feestje, aan stevige sneakers voor een lange wandeling of aan casual sandalen voor een dagje naar het strand. Een garderobe is niet compleet zonder het schoeisel van Footnotes. Het merk zet comfortabele en modieuze schoenen voor iedereen in de markt, waardoor u elke dag weer met plezier op stap gaat. Wanneer u op zoek bent naar veelzijdig schoeisel dat speciaal gemaakt is voor uw voeten, dan zit u met dit merk wel goed. Footnotes besteedt veel aandacht aan de pasvorm en dat merkt iedere bezitter van een paar schoenen van dit label meteen.

Footnotes maakt schoenen met een toegevoegde waarde:

  • Er wordt gebruik gemaakt van luxe en soepel materiaal.
  • Extra ruimte in de schoen voor de prettige afwikkeling van de voet.
  • Zacht, antibacterieel uitneembaar voetbed. Mocht je liever je eigen voetbed gebruiken is dit natuurlijk mogelijk.
  • Omdat nu eenmaal iedere voet verschillend is, verkrijgbaar in meerdere wijdtematen