Lijst van producten op merk van Bommel

filter Filter en sorteer
Filteren op
Categorieën
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Op dit moment is er een Floris van Bommel schoenen sale. Profiteer van deze kans om tegen een aantrekkelijke prijs de kwaliteit en stijl van dit bekende Nederlandse merk te beleven. De prijzen van de herenschoenen variëren van 25 tot 50% korting!

Lees meer

Er zijn 24 producten.

Floris van Bommel sale

Het merk is vooral bekend om zijn modieuze herenschoenen. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige materialen, en heeft inmiddels een wereldwijde reputatie opgebouwd.

De collectie van Floris van Bommel omvat tal van stijlvolle en tijdloze ontwerpen, van nette leren schoenen tot sportieve sneakers. 

Eén van de meest opvallende kenmerken van Floris van Bommel schoenen is de hoge kwaliteit van de materialen. Het bedrijf maakt gebruik van de beste ledersoorten en andere hoogwaardige materialen om schoenen te maken die niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. Bovendien zijn de schoenen van Floris van Bommel zo ontworpen dat ze perfect passen en lopen, door rekening te houden met lengte- en breedtematen. Dit zorgt voor een aangename draagervaring.

Floris van Bommel opgericht

Floris van Bommel is een Nederlands schoenenmerk, opgericht in 1734. Het bedrijf is gevestigd in het Nederlandse Goirle en is sinds zijn oprichting bekend om zijn kwaliteit en elegantie.

Floris van Bommel schoenen verkrijgbaar

De schoenen van Floris van Bommel zijn verkrijgbaar bij Krisman en Westeneng schoenen, zowel online als in fysieke winkel. 

Hoe vallen de maten van floris van bommel?

De maten van Floris van Bommel vallen over het algemeen normaal. Het is raadzaam om je voet te meten en de maattabel op de website van het merk te raadplegen voor een nauwkeurige maatbepaling. 

Floris van Bommel breedtemaat

Floris van Bommel biedt niet alleen lengtematen aan, maar ook breedtematen. Zo valt Floris van bommel wijdte G normaal, wijdte E smal, wijdte H breed en wijdte K en M extra breed. Ook de breedtemaat valt te meten in de maattabel op de webshop. 

Floris van Bommel schoenen kopen

Als je op zoek bent naar een paar stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige schoenen, dan zijn de schoenen van Floris van Bommel zeker het overwegen waard. Door hun unieke ontwerpen en hoge kwaliteit zijn ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders voor hun schoenencollectie. Bekijk onze selectie van Floris van Bommel schoenen sale en vind het perfecte paar voor jou!