Ara damespump op hak 20410-01
search
Ara

Ara damespump op hak 20410-01

€ 130,00
Kies uw maat Maat uitverkocht?
Kleur: Zwart
Wat is mijn maat? Bekijk hier de maattabel
Reserveer en pas in een van onze winkels. Referentie: 64268 Of reserveer en pas in een van onze winkels Referentie: 64268
Of bestel direct online

Omschrijving

Ontdek het summum van comfort en elegantie met de Ara bandpump in zwart suède, voorzien van een stijlvolle gespsluiting. Met een hakhoogte van 35 mm biedt deze pump de perfecte balans tussen chic en draagbaarheid. De extra zachte voering zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van welzijn, waardoor deze schoen ideaal is voor dagelijks gebruik.

De gespsluiting voegt een vleugje verfijning toe aan het tijdloze zwarte suède ontwerp, waardoor deze pump geschikt is voor zowel formele als casual gelegenheden. Met een wijdte H is deze Ara bandpump speciaal ontworpen voor de wat bredere voet, waardoor comfort en stijl samenkomen. Stap zelfverzekerd de dag door, wetende dat je voeten worden omhuld door luxe en ondersteund worden door een ontwerp dat zowel modieus als functioneel is. Kies voor de perfecte pasvorm en stijl met deze Ara bandpump, ontworpen voor degenen die genieten van de ultieme mix van comfort en elegantie.

Specificaties
Bovenmateriaal
suède leer
Kleur
01 schwarz (zwart)
Voering
Leer gevoerd met zachte hielvoering
Pasvorm
Gebroken leest: Smal in de hiel en breder in de voorvoet
Eigenschappen
Extra zacht voetbed
Hakhoogte
35 mm
Breedte
Breed
Sluiting
gesp sluiting
Wijdte
H