Extra brede damesschoenen (wijdte K)

Extra brede damesschoenen online bestellen

Bestel nu extra brede damesschoenen wijdte K online. Wij bieden u uitstekende service en een ruime collectie in diverse topmerken. Of bekijk nu al onze damesschoenen.

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 67 producten.

Extra brede damesschoenen (wijdte K)

Wanneer u extra brede voeten hebt, kan het soms lastig zijn om een juiste schoen te vinden. Bij Krisman en Westeneng schoenen vindt u een groot assortiment in extra brede damesschoenen. Wij verkopen topmerken, of u nu op zoek bent naar sportieve sneakers, makkelijke instappers, sandalen of laarzen.

Extra brede damesschoenen van Durea, Solidus en Hartjes

Wij hebben een ruime collectie van extra brede damesschoenen van uitstekende kwaliteit. De schoenen van Durea zijn te verkrijgen in kleine en grote maten en in diverse breedtematen. De brede Durea damesschoenen hebben een uitneembaar voetbed en bieden stevige ondersteuning aan de voeten. De brede damesschoenen van Hartjes zijn gemaakt van flexibel, natuurlijk en duurzaam materiaal en bieden veel comfort aan de voeten. Solidus schoenen zijn echte comfortschoenen voor extra brede voeten. De schoenzolen hebben een schokdempende werking ter bescherming van uw gewrichten. Solidus extra brede damesschoenen hebben een uitneembaar voetbed.

Voetproblemen

Van belang is het om schoenen aan te schaffen in de breedtemaat die het best bij u past. Een goede pasvorm is vooral belangrijk wanneer u voetproblemen hebt. Veel voorkomende voetproblemen zijn likdoorns, eeltplekken, een pijnlijke knobbel, hallux valgus, eelt voeten, hielspoor en doorgezakte voeten. Een pedicure of dokter kan u helpen bij deze voetproblemen, een bezoek is zeker aan te raden. Een podoloog kan u passende steunzolen aanbieden. Bij steunzolen kunt u bij ons laarzen, schoenen of sandalen kopen met een verwisselbaar voetbed. Bestel extra brede damesschoenen bij ons in de webshop of kom langs in de winkel voor een passende schoen.

Voetbreedte meten bij extra brede voeten

Het is belangrijk om zowel de lengte als de breedte van uw voeten op te meten. U kunt uitleg vinden voor het opmeten van de voeten (voetbreedte meten). Daarna kunt u via onze online winkel (extra) brede damesschoenen vinden in uw breedtemaat. Wij hebben ook een ruime collectie smalle damesschoenen (wijdte E), wijdte G voor normale voeten en brede damesschoenen (wijdte H).


Snelle levering, gratis verzending

Vanaf €90,- is de verzending gratis bij Krisman en Westeneng schoenen. De levertijd is kort en u geniet bij ons een goede service bij vragen en klachten.