Extra breed

Extra brede kinderschoenen (wijdte 6) online bestellen

Bekijk ook onze hele collectie kinderschoenen in alle breedtematen.

Bestel nu kindersandalen, veterschoenen, sneakers of laarzen van de merken PiedroTwins en Trackstyle in onze webshop voor de extra brede kindervoet. Voor een uitgebreide collectie, snelle levering en uitstekende service bent u bij ons aan het juiste adres. 

filter Filter en sorteer
Filteren op
Categorieën
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 51 producten.

Extra brede kinderschoenen (wijdte 6)

Het is voor kinderen met brede voeten niet altijd gemakkelijk om schoenen in de juiste pasvorm te vinden. Krisman & Westeneng schoenen biedt daarom extra brede kinderschoenen online aan. Uw kind kan optimaal genieten van de juiste draagcomfort en ondersteuning van kinderschoenen extra breed. Of u nu op zoek bent naar sandalen, veterschoenen, schoenen met klittenband of laarzen, bij Krisman en Westeneng Schoenen is er voldoende keuze.



Extra brede kinderschoenen van Piedro

Piedro biedt meisjesschoenen en jongensschoenen aan in verschillende breedtematen. De extra brede kinderschoenen bieden de kindervoet voldoende steun en flexibiliteit. Piedro heeft een uitgebreide collectie met modieuze en sportieve modellen. Sportieve sneakers, stoere kinderboots en mooie laarzen, het aanbod is ruim.

Ontdek onze collectie extra brede kinderschoenen van het merk Piedro online.



Extra brede kinderschoenen van Twins & Trackstyle

De extra brede kinderschoenen van Twins en Trackstyle zijn van hoogwaardige kwaliteit. De leren schoenen hebben een stevige hielsluiting wat zorgt voor optimale ondersteuning aan de kindervoet. U kunt kiezen voor een sportieve veterschoen die goed aansluit op de wreef. Een stoere klittenbandschoen kan gesteld worden op de juiste breedte.

Ontdek onze collectie extra brede meisjesschoenen van het merk Twins online.

Ontdek onze collectie extra brede jongensschoenen van het merk Trackstyle online.



De juiste wijdtemaat

Een goede pasvorm is belangrijk bij het kopen van kinderschoenen. Het is belangrijk om schoenen te kopen waarbij de leest niet te smal en niet te breed is. In onze winkels in Zwolle en Kootwijkerbroek kunt u de kindervoeten laten opmeten voor maatadvies. Ons deskundig personeel meet de lengte en de breedte van de kindervoet op en kan u adviseren over de juiste breedtemaat. Online kunt u ook  extra smalle kinderschoenen, smalle kinderschoenen en brede kinderschoenen bestellen.




Goede service gegarandeerd

Bestelt u uw schoenen bij Krisman & Westeneng schoenen, dan kunt u vertrouwen op een goede service. Wij proberen de schoenen zo snel mogelijk te leveren en de verzending is gratis wanneer u meer dan 90 euro besteed in onze webshop. Ook kunt in één van onze winkels schoenen komen passen.