Pumps

Een unieke collectie pumps

Een pump mag in uw kledingkast niet ontbreken. Een pump geeft een outfit iets extra’s. U kunt ze dragen met een jurk en rok. Ze staan ook geweldig onder een pantalon of jeans. U hebt de keuze uit de meest uiteenlopende modellen pumps op Krisman-Westeneng-schoenen.nl.

filter Filter en sorteer
Filteren op
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
Kleur
Filter

Er zijn 179 producten.

Chique, tijdloze en brede pumps met hak 

Bent u op zoek naar chique, tijdloze en brede muiltjes met hak voor dames? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment biedt een brede selectie muiltjes met hak in verschillende kleuren, zodat u altijd een paar kunt vinden dat bij uw stijl past. Onze pumps voor brede voeten bieden stabiliteit en ondersteuning, zodat u de hele dag op uw voeten kunt blijven zonder pijn of ongemak te ervaren. Wij representeren brede pumps van toonaangevende merken waaronderHassia pumps in verschillende breedtematen, Gabor pumps en Ara pumps. Ook vertrouwde merken voor een band pump zoals Durea en Xsensible zijn vertegenwoordigd. 

Verwisselbaar voetbed 

Bovendien zijn onze muiltjes met hak niet alleen geschikt voor brede voeten, maar bieden ze ook een uitneembaar voetbed voor extra gemak. Zo kunt u de pasvorm aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en comfort. 

Wide fit pumps in alle breedtematen 

Het kan soms lastig zijn om pumps te vinden die geschikt zijn voor brede voeten. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met hakken voor brede voeten. Zo kunt u eenvoudig de juiste keuze maken en uw voeten in stijl verwennen. Onze brede pumps zorgen ervoor dat u comfortabel kunt lopen zonder concessies te doen aan stijl. Zo hebben wij de volgende breedtematen beschikbaar: 

  • Pumps wijdte G: Voor mensen met de gemiddelde voeten bieden we pumps in wijdte G. Deze pumps combineren een ruimere pasvorm met stijlvolle details. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een trendy stijl, onze collectie pumps in wijdte G heeft voor elk wat wils. 

  • Pumps wijdte H: Deze pumps zijn speciaal ontworpen om voldoende ruimte te bieden aan bredere voeten, zodat u comfortabel en stijlvol kunt rondlopen. Onze pumps in wijdte H combineren elegantie en functionaliteit, waardoor u geen concessies hoeft te doen aan uw persoonlijke stijl. 

  • Pumps wijdte J: Onze pumps in wijdte J zijn ideaal voor dames met zeer bredere voeten die op zoek zijn naar ondersteuning en comfort. Deze muiltjes met hak zijn zorgvuldig ontworpen om een goede pasvorm te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zodat u de perfecte pumps kunt vinden die passen bij uw smaak. 

  • Pumps wijdte K: Als u extra bredere voeten heeft, bieden onze pumps in wijdte K de perfecte oplossing. Ze bieden extra ruimte en comfort, zodat u de hele dag op uw voeten kunt blijven zonder ongemak te ervaren. Met verschillende stijlen en designs om uit te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u een mooi paar kunt vinden.  

Weet u nu niet welke maat schoenen u heeft? Meet dit dan thuis op basis van de maattabel.

Muiltjes dames met hak in verschillende kleuren 

Of u nu op zoek bent naar zwarte sandalen met hak, beige sandalen met hak of sandalen met een lage hak, wij hebben de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Speciale vermelding verdient de zwarte wide fit pump. Er staan tientallen ontwerpen tot uw beschikking. Zo kunt u kiezen voor strak en eenvoudig, maar ook voor sierlijk en feestelijk. Kleine details maken een zwarte pump met brede hak helemaal af. 

Pumps voor brede voeten kopen 

Bij ons kunt u vertrouwen op hoogwaardige wide fit pumps die niet alleen comfortabel zijn, maar er ook modieus uitzien. Ontdek de verscheidenheid aan breedtemaat pumps die we aanbieden en vind de perfecte, brede pumps voor uw unieke voeten.