Damesschoenen online bestellen

Wij snappen dat het kopen van mooie, brede schoenen voor dames lastig kan zijn. Daarom hebben wij met zorg een uitgebreid assortiment schoenen geselecteerd die voldoet aan meerdere eisen: hoogwaardig materiaal, breedtematen en modieus. Van brede pumps tot sneakers, bij ons kunt u ze vinden.  

filter Filter en sorteer
Filteren op
Categorieën
+Meer... -Minder
Merk
+Meer... -Minder
Prijs
Maat
+Meer... -Minder
Wijdte
+Meer... -Minder
Kleur
+Meer... -Minder
Filter

Er zijn 1943 producten.

Brede schoenen dames | Ontdek onze collectie 

Wij bieden een uitgebreide collectie comfortabele, brede schoenen voor dames aan. Van casual sneakers tot nette schoenen en zelfs laarzen, bij ons kunt u slagen.  

Steunzolen nodig? 

Heeft u brede voeten en draagt u steunzolen? Dan is het voor u al helemaal belangrijk om de juiste schoenen te vinden. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u. 

Onze collectie bestaat voor maar liefst 90% uit schoenen met een uitneembaar voetbed. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor uw eigen steunzolen te gebruiken. Geen gedoe meer met oncomfortabele schoenen, maar een schoen die perfect aansluit bij uw (bredere) voeten. 

Welke breedtemaat schoenen heb ik nodig? 

In ons assortiment bieden wij de volgende breedtematen aan: 

  • Wijdte E: Schoenen geschikt voor een smalle voet. 
  • Wijdte G: Schoenen ontworpen voor een gemiddelde voet.  
  • Wijdte H: Speciale schoenen voor dames met een bredere voet. 
  • Wijdte K: Schoenen voor dames met extra brede voeten. 
  • Wijdte M: Deze maat is ook geschikt voor dames met extra brede voeten. 

Raadpleeg onze maattabel om uw ideale schoenmaat te bepalen. 

Waar moet u op letten bij het kiezen van brede schoenen dames? 

Bij het selecteren van brede schoenen is het van belang om aandacht te besteden aan de volgende aspecten: 

  • Breedte: Selecteer de juiste breedtemaat om te voorkomen dat uw voeten worden samengeperst, wat onnodige drukpunten kan veroorzaken. 
  • Pasvorm: Zorg ervoor dat de schoenen goed passen, niet te strak of te los zitten. Een goede pasvorm garandeert comfort en voorkomt blaren of pijnlijke voeten. 
  • Materiaal: Kies voor schoenen vervaardigd uit ademende materialen zoals leer of mesh. Dit zorgt ervoor dat uw voeten gedurende de dag droog en comfortabel blijven. 
  • Ondersteuning: Ga voor schoenen met degelijke ondersteuning, zoals een stevige zool en een voorgevormd voetbed. Dit voorkomt pijnlijke voeten en biedt extra comfort. Bij al onze schoenen kunt u rekenen op goede ondersteuning, en velen hebben ook een verwisselbaar voetbed. 

Merken brede schoenen dames 

Er zijn veel verschillende merken die brede schoenen voor dames aanbieden. De meest populaire merken die bekend staan om hun kwaliteit en comfortabele pasvorm zijn: 

  • Durea: Ervaar ongeëvenaard comfort en vakmanschap met de damescollectie van Durea, waar kwaliteit en pasvorm samenkomen. 
  • Gabor: Stijlvol en comfortabel, Gabor biedt een uitgebreide collectie damesschoenen die voldoen aan de hoogste normen van mode en functionaliteit. 
  • Hartjes: Laat uw hart sneller kloppen met de damescollectie van Hartjes, waar comfortabele schoenen hand in hand gaan met eigentijds design. 
  • Xsensible: Ervaar het innovatieve comfort van Xsensible, waar stijl en welzijn samenkomen in elke stap die u zet. 
  • Solidus: Stap in duurzaam comfort met de damescollectie van Solidus, waar hoogwaardige materialen en doordacht design voorop staan. 
  • Sioux: Ontdek de perfecte balans tussen traditie en moderne elegantie met de damescollectie van Sioux, waar vakmanschap en stijl hand in hand gaan. 
  • Hassia: Verwen uw voeten met de luxueuze damescollectie van Hassia, waar compromisloos comfort en modieuze ontwerpen samenkomen. 
  • Ara: Stijlvol en veelzijdig, Ara biedt een uitgebreide collectie damesschoenen die voldoen aan de eisen van moderne vrouwen, zonder concessies te doen aan comfort. 

Assortiment brede damesschoenen 

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten brede dames schoenen, zoals:  

Brede sneakers dames 

Ontdek stijlvolle, comfortabele en brede sneakers voor dames in onze collectie. Voor elke gelegenheid hebben wij het perfecte paar in verschillende wijdtematen en stijlen, of u nu op zoek bent naar casual, sportieve of trendy sneakers. 

Brede sandalen dames 

Of u nu kiest voor een verfrissende zomerwandeling of een ontspannen dagje uit, onze brede sandalen bieden de perfecte pasvorm voor elke vrouw met brede voeten. 

Brede laarzen dames  

Of het nu gaat om kniehoge laarzen voor een elegante look of enkellaarsjes voor een trendy uitstraling, onze brede laarzen zorgen ervoor dat u stijlvol en comfortabel blijft, ongeacht de gelegenheid. 

Brede instappers dames  

Stap moeiteloos in dagelijkse elegantie met onze brede instappers voor dames. Of u nu onderweg bent of gewoon een comfortabele keuze zoekt, onze brede instappers combineren stijl met gemak voor de perfecte dagelijkse schoenoplossing.

Brede schoenen dames kopen 

Als u op zoek bent naar betrouwbare en kwalitatieve brede schoenen, bekijk dan het assortiment damesschoenen bij Krisman en Westeneng Schoenen. Wij zijn dé expert in breedtematen voor dames. 

Twijfelt u nog? Breng dan gerust een bezoek aan onze winkel en laat u adviseren door onze ervaren schoenspecialisten. Bij ons ervaart u gegarandeerd het ultieme loopcomfort!