Beste klant, Ook in deze onzekere tijden kunt u gerust onze nieuwe collectie schoenen online bestellen. Dit zijn onze corona maatregelen
Al onze pakketten worden namelijk door PostNL bij u thuis geleverd. Daarnaast geniet u telkens weer van Gratis Verzending!
Heeft u vragen of behoefte aan schoenadvies? Wij staan zoals altijd voor u klaar!

Even als onze winkels is de webshop op zondag gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden van maandag t/m zaterdag 24 uur per dag.
Zondags zijn wij gesloten

Overzicht van producten van fabrikant Van Bommel

Van Bommel schoenen zijn er voor mannen met stijl in alle geledingen van de maatschappij. Deze modellen zijn er vandaag de dag namelijk ook voor een casual outfit. Natuurlijk zal de man van de wereld ook altijd een paar in zijn garderobe willen hebben voor de dagen dat formele kleding gevraagd wordt. Krisman & Westeneng kan u uiteraard adviseren over alle types schoenen die worden aangeboden door Van Bommel. Dat noemen wij service die past bij ons en dit bijzondere label.

Meer
GridList

Toont 1 - 36 van de 132 items

 

Van Bommel schoenen: een successtory

Maar weinig merken kunnen bogen op zo'n lange en succesvolle geschiedenis van Van Bommel. In 1645 vestigde Reynier van Bommel zich in Breda. Waarschijnlijk sloot hij zich al aan bij een gilde dat schoenen maakte. Zeker is in ieder geval dat zijn zonen Adrianus en Christianus de titel meester-schoenmaker kregen. Vandaag de dag zal een ieder die Van Bommel schoenen draagt nog steeds erkennen dat dit schoeisel wordt gemaakt door vakmensen. Van Bommel schoenen zijn een begrip geworden dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze elegantie. Wie dit label eenmaal heeft gedragen zal altijd een paar van deze comfortabele schoenen in zijn garderobe willen hebben. Het beste bewijs voor de uitzonderlijke kwaliteit van Van Bommel schoenen is het feit dat ondanks forse concurrentie uit Zuid-Oost Azië de vraag naar het label nooit is afgenomen.

Van Bommel schoenen: classic, casual and dressed

Van Bommel schoenen maakt het mannen makkelijk als het aankomt op het paar schoenen dat past bij de outfit. Ga voor classic, casual of dressed, maar geniet in ieder geval van het gevoel om kwaliteit te dragen die door eeuwen van ontwikkeling is gevormd. Natuurlijk worden alle van Bommel schoenen nog steeds met de hand gemaakt. Geen enkel fabricageproces kan immers het oog van de meester-schoenmaker evenaren. De materialen die bij de productie van Van Bommel schoenen worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. De duurzaamheid van de schoenen wordt gegarandeerd door een lederen binnenzool, kalfsleer voor de voering en de overtrek. Pekdraad en kuipgelooid zoolleer zorgen voor een comfortabele schoen die elegant is en mooi zal blijven.
Om het draaggemak voor iedere klant te verhogen zijn Van Bommel schoenen ook in diverse breedtematen te verkrijgen. Zo is voor iedere mannenvoet de juiste van Bommel te vinden. Deze schoenen zijn voor u de beste keuze in alle omstandigheden.